Mensenbedrijf

Home    //    Werkwijze    //    Mensenbedrijf

Coppens Schilderwerken is een mensenbedrijf. Wij zijn trots op onze mensen. Zij zijn diegenen die Coppens Schilderwerken mogelijk maken en onze opdrachtgevers tevreden stellen. Onze medewerkers zijn hier vooral mensen. Wij vinden het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten en met plezier hun werk doen.

 

Werkplezier, eigen inbreng en ontwikkeling

Als werkgever streven wij ernaar om een zo’n prettig mogelijke werksituatie te creëren. Met ruimte voor eigen inbreng, initiatief, plezier en zelfstandigheid. Ook geven wij mensen de kans om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen.

 

Veiligheid en gezondheid

Coppens Schilderwerken is in het bezit van een VCA een ster certificaat. Wij zien strikt toe op de veiligheid en gezondheid van onze mensen, partners, onderaannemers, bewoners en opdrachtgevers.

 

Succesvolle wisselwerking

Als wij als werkgever goed zijn voor onze mensen, zijn zij dat voor ons. Er ontstaat dan een succesvolle en krachtige wisselwerking. Openheid, transparantie, respect en vertrouwen zijn daarbij belangrijk. Benieuwd hoe onze medewerkers het vinden om bij Coppens Schilderwerken te werken? Lees dan hun ervaringen.