Werkwijze

Home    //    Werkwijze

Coppens Schilderwerken heeft een karakteristieke, persoonlijke manier van (samen)werken. Wij zijn een familie- en mensenbedrijf. We hechten veel waarde aan een prettige en sociale omgang met onze mensen, opdrachtgevers en partners. Samen streven we in iedere situatie naar het meest optimale resultaat. Openheid, transparantie, respect en vertrouwen zijn daarbij belangrijke voorwaarden voor succes. 

 

Klant- en servicegericht

Wij luisteren naar onze opdrachtgevers en denken actief mee. Hun wensen en eisen vertalen we naar professioneel en resultaatgericht onderhoud. Iedere situatie bekijken we afzonderlijk en is maatwerk. We streven steeds naar de meest efficiënte onderhoudsoplossing voor uw pand of complex.

 

Eén contactpersoon en korte lijnen

Alle projecten van Coppens Schilderwerken worden aangestuurd en gecoördineerd door onze directieleden en tevens projectleiders Joost en Sander Coppens. Voor u als opdrachtgever betekent dit één aanspreekpunt, persoonlijk contact, direct contact met de directie, korte lijnen en flexibiliteit. Een ander groot voordeel is dat er in overleg met Joost of Sander onderling snel geschakeld kan worden.

 

Eigen afdeling service en nazorg

Voor het vakkundig en vlot uitvoeren van kleine servicewerkzaamheden (bonnenwerk), mutatieonderhoud en nazorg, hebben wij een eigen service- en nazorgafdeling. Wij horen regelmatig van opdrachtgevers terug dat ze erg tevreden zijn over onze professionele aanpak van service en nazorg.