Over ons

Home    //    Over ons

Coppens Schilderwerken staat garant voor bijna veertig jaar vakmanschap in de regio rondom Gilze-Rijen, Breda en Tilburg. In 1982 begonnen we als een traditioneel schildersbedrijf. De afgelopen jaren zijn onze diensten verder geprofessionaliseerd en verbreed. Ook groeide de personeelsomvang van ons bedrijf. In 2017 ging de directievoering van oprichter Patrick Coppens naar zijn zoons Joost en Sander Coppens.

 

Resultaatgericht totaalonderhoud

Tegenwoordig richten we ons op resultaatgericht totaalonderhoud. Kwalitatief schilderwerk vormt nog altijd een belangrijk onderdeel van ons onderhoud. Met een breed aantal diensten ontzorgen wij onze opdrachtgevers, zoals bedrijven, woningcorporaties, retailbedrijven, zorginstellingen en overheden. Wij regelen het complete gevelonderhoud en hebben een eigen service- en nazorgafdeling. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers en partners. Bij voorkeur volgens de methodiek Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

 

Kwaliteit, service en mensenbedrijf

Coppens Schilderwerken staat bekend om zijn kwaliteit, persoonlijk contact, korte lijnen en snelle opvolging van servicewerkzaamheden en nazorg. Wij zijn een mensenbedrijf. We waarderen en respecteren onze medewerkers, opdrachtgevers en partners en streven naar een prettige omgang met elkaar. Samen maken we het verschil.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten, veilig en met plezier hun werk kunnen doen. Met een vakkundig en hecht team van circa vijfenveertig vaste mensen bedienen wij al jaren onze opdrachtgevers naar tevredenheid.