Totaalonderhoud

Home    //    Totaalonderhoud

Alle gebouwen verouderen en hebben onderhoud nodig. Vakkundig en periodiek onderhoud verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat uw vastgoed zijn waarde behoudt. Een goed onderhouden pand is de basis voor een aangename en veilige leef- en werkomgeving. Kwalitatief schilderwerk vormt nog altijd een belangrijk onderdeel van ons onderhoud. Daarnaast worden energetische maatregelen steeds belangrijker.

 

Ontzorgen: complete gevelonderhoud

Coppens Schilderwerken biedt resultaatgericht totaalonderhoud aan onder andere bedrijven, woningcorporaties, retailbedrijven, zorginstellingen en overheden. Wij ontzorgen u als opdrachtgever en regelen het complete gevelonderhoud. Dit zijn alle onderhoudswerkzaamheden aan de buitenschil van een bestaand pand. Hierbij kunt u onder andere denken aan schilderwerken, houtrotsanering, kozijnrenovaties, beglazing, gevelafwerking, gevelreiniging, asbestsanering, betonreparatie, voegwerk en het herstel van daken en dakgoten.

 

Efficiencyvoordeel en één aanspreekpunt

De praktijk leert dat tijdens schilderwerk achterstallig onderhoud en andere herstelwerkzaamheden worden opgemerkt. Voor u als opdrachtgever is het prettig en veel efficiënter als één partij (met één aanspreekpunt) alle onderhoudswerkzaamheden uitvoert en coördineert.

 

Vakmensen

Het onderhoudsteam van Coppens Schilderwerken bestaat uit vakkundige schilders, timmermannen, glaszetters, behangers en houtrotsaneerders. Voor grotere bouwkundige werkzaamheden schakelen we betrouwbare partners in, die wij aansturen.

 

Energetische maatregelen

Energetische maatregelen maken uw pand energiezuiniger. Hiermee bespaart u niet alleen aanzienlijke kosten, u draagt ook bij aan een beter milieu en gezondere leefomgeving.

 

Isolatieglas

Veel warmte gaat verloren via de beglazing. Coppens Schilderwerken heeft jarenlange ervaring met het zetten van alle soorten glas. Door enkele beglazing of gewoon dubbel glas te vervangen door isolerend hoogrendementsglas (HR++ glas), kunt u al veel energie besparen. Onze vakmannen beoordelen zorgvuldig uw situatie en adviseren u over de meest efficiënte oplossing.

 

Samenwerking met gerenommeerde energetische partners

Behalve isolatieglas zijn er nog andere energetische maatregelen, die wij in samenwerking met partnerbedrijven aanbieden, zoals isolatie van het dak en de vloer. Coppens Schilderwerken denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden. Wij coördineren alle werkzaamheden. U behoudt uw vertrouwde contactpersoon bij Coppens Schilderwerken.

 

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

Coppens Schilderwerken voert totaalonderhoudsprojecten uit volgens de methodiek Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Vanaf de start van een project denken we samen met u als opdrachtgever en andere betrokken onderhoudspartners na over de meest optimale en duurzame onderhoudsoplossing. Iedere situatie bekijken we afzonderlijk en is maatwerk.

 

Resultaatgericht onderhoudsplan

Verschillende scenario’s worden uitgewerkt op basis van de eisen en wensen van de opdrachtgever. Aan deze scenario’s wordt een kostenberekening gehangen voor de gehele exploitatieperiode. Op basis hiervan kunt u als opdrachtgever een weloverwogen keuze maken.

 

Ik wil graag meer weten over totaalonderhoud?

Joost Coppens

Directie

Projectleiding RGS-schilderwerken

Totaalonderhoud 

 

06 - 20 23 83 24

joost@coppensschilderwerken.nl