Onze mensen

Home    //    Over ons    //    Onze mensen

Coppens Schilderwerken is een mensenbedrijf. Wij zijn trots op onze mensen. Zij zijn diegenen die Coppens Schilderwerken mogelijk maken en onze klanten tevreden stellen. Met een vakkundig en hecht team van circa vijfenveertig vaste mensen bedienen wij al jaren onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit professionele schilders, timmermannen, glaszetters, behangers en houtrotsaneerders. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde partners voor grotere bouwkundige werkzaamheden en energetische maatregelen.

 

Werkplezier, eigen inbreng en ontwikkeling

Onze medewerkers zijn hier vooral mensen. Wij vinden het belangrijk dat ze goed in hun vel zitten, met plezier en veilig hun werk kunnen doen. Openheid, transparantie, respect, vertrouwen en ruimte voor eigen inbreng zijn daarbij belangrijk. Ook geven wij mensen de kans om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen. Benieuwd hoe onze medewerkers het vinden om bij Coppens Schilderwerken te werken?

 

Onze mensen aan het woord

“Ik werk hier nog niet zo lang, maar meteen vanaf de eerste dag voelde het al vertrouwd. De omgang is hier heel sociaal. Met warm weer komen ze bijvoorbeeld met ijsjes langs. Als je jarig bent, krijg je een berichtje. Het zijn van die kleine dingen, die waardering en respect geven.

 

Er wordt de tijd genomen om met jou te overleggen. Ook als jij iets aangeeft, wordt daarmee meteen iets gedaan. Je wordt echt gehoord. Dat vind ik heel erg belangrijk.

 

Joost en Sander geven mensen ook veel vrijheid en vertrouwen. Dat schept meteen een band, alsof ik hier al twintig jaar werk.

 

Zij zijn goed voor ons, wij voor hen en dan krijg je een mooie wisselwerking. Ik ga fluitend naar mijn werk en weer fluitend naar huis. Geweldig dat het zo kan!”

Dennis van Beerendonk (September 2019)

“Ongeveer een halfjaar geleden ben ik bij Coppens Schilderwerken begonnen. Al tijdens het sollicitatiegesprek met Sander, was het prettig binnenkomen. Het gesprek was open en eerlijk, zo van ´Wij hebben jullie nodig en jullie ons´ en die belofte maken ze meer dan waar. Het is erg fijn om voor Coppens te werken. Ze zien je hier als mens en je hoort ook meteen bij.

 

Ik heb hiervoor lang bij een ander schildersbedrijf gewerkt. Het verschil is enorm. Hier luisteren ze naar je. Ook als je iets nodig hebt. Of je nu producten, werkkleding of gereedschap nodig hebt, het wordt gewoon geregeld.”

Emiel van Hees (September 2019)

“Coppens is een mensenbedrijf. Een fijn bedrijf om te werken. Ze gaan hier goed met hun personeel om. Mensen zijn hier mensen, geen nummers. Ik ben als leerling begonnen, inmiddels werk ik hier zo’n vijfenhalf jaar.

 

Het is prettig als je iets vraagt aan Joost of Sander, je een normaal antwoord krijgt. Ze hebben respect voor hun mensen. Ook regelen ze de dingen voor je. Als ze iets toezeggen, dan komen ze ook altijd hun afspraken na. Je hoeft er nooit achteraan te gaan.

 

De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen mogen volgen, zoals een houtrotcursus en een cursus stuken. Ik kan nu ook de timmermannen ondersteunen, als er veel bouwkundig onderhoud is.”

Jelle van den Berg (Augustus 2019)

“Coppens is een goede werkgever. Ze hebben veel aandacht voor mij persoonlijk gehad, wat ik erg waardeer. Voor Coppens werkte ik zeven jaar voor een uitzendbureau. Ik werkte dan periodes van anderhalf tot twee jaar voor het ene bedrijf en dan weer voor het andere bedrijf.

 

Toen ik bij Coppens kon beginnen, heb ik die kans met beide handen aangepakt. Ik werk hier nu tweeëneenhalf jaar. Het eerste jaar nog via het uitzendbureau, daarna heb ik een contract gekregen. Ik vind Joost en Sander heel open en transparant. Je kunt veel met ze bespreken en ze geven je de ruimte. Ook de verantwoordelijkheid en de vrijheid die je hier krijgt, zijn heel fijn. Je mag veel zelf regelen. Ik ben blij dat Coppens op mijn pad is gekomen.”

Ries Adriaansen (Augustus 2019)

“Als zestienjarige begon ik bij Coppens als vakantiekracht. Ik deed toen nog de schildersvakopleiding. Inmiddels ben ik drieënveertig jaar en heb ik het nog altijd naar mijn zin hier. Wel ben ik er een jaartje tussenuit geweest en heb ik even ergens anders gewerkt. Daar had ik het zo gezien. Gelukkig kon ik terugkomen bij Coppens. Vanaf toen mocht ik bonnenwerk gaan doen, wat ik nu nog steeds doe met plezier.

 

Wat ik heel prettig vind, is dat Joost en Sander makkelijk benaderbaar zijn. Ze luisteren naar je en tonen belangstelling. Mijn voorstel om bijvoorbeeld de bonnenstroom meer te digitaliseren wordt serieus opgepakt. Ook vragen ze regelmatig hoe het gaat en of ik het nog naar mijn zin heb.”

Ruben Oprins (Augustus 2019)

Directie Coppens Schilderwerken

De directie van Coppens Schilderwerken wordt gevormd door de twee broers Joost en Sander Coppens. Het operationele bestuur hebben zij onderverdeeld in een aantal hoofdactiviteiten.

 

Aansturing projecten door directie

Alle projecten worden persoonlijk aangestuurd door Joost en Sander. Of het nu om een groot- of kleinschalig project gaat, uw contactpersoon is altijd één van onze directieleden. Voor u als opdrachtgever betekent dit één aanspreekpunt, persoonlijk contact, direct contact met de directie, korte lijnen en flexibiliteit. Een ander groot voordeel is dat er in overleg met Joost (links op de foto) of Sander (rechts op de foto) snel onderling geschakeld kan worden.

Joost Coppens

Directie

Projectleiding RGS-schilderwerken

Totaalonderhoud 

 

06 - 20 23 83 24

joost@coppensschilderwerken.nl

 

Sander Coppens

Directie

Projectleiding schilderwerken

Service en nazorg
Particulieren

 

06 - 22 09 65 32

sander@coppensschilderwerken.nl