Schilderwerken

Home    //    Schilderwerken

Coppens Schilderwerken is van oudsher een schildersbedrijf. Al generaties lang, schildert de familie Coppens. Binnen- en buitenschilderwerk is nog steeds één van onze passies en specialisaties en belangrijk onderdeel van ons onderhoud. Behalve regulier schilderwerk, bieden wij de volgende diensten aan:

 

  Spuitwerk

Behalve traditioneel schilderwerk leveren we ook spuitwerk. Dit is het aanbrengen van verf met een verfspuit. Een ideale methode voor plafonds en grote muuroppervlakken. Spuitwerk geeft een strak en glad resultaat, zonder kwast- of rolstructuren. Wij adviseren u over de meeste ideale methode (spuitwerk of regulier schilderwerk) voor uw situatie.

  Wandafwerking

De kleur en textuur van uw wanden creëren een bepaalde sfeer in uw werk- of woonruimte. Er zijn veel mogelijkheden voor het eigentijds afwerken van uw wanden. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen behang, glasvezelbehang, renovlies of (sier)stucwerk. De specialisten van Coppens Schilderwerken zijn thuis in wandafwerking.

  Gevelafwerking

Is uw gevel al wat ouder of wilt u een nieuwe, frisse uitstraling aan uw pand geven? Laat uw gevel dan schilderen door onze specialisten. Omdat er veel soorten buitenmuurverven zijn en elke muur anders is, wordt de staat van de gevel eerst beoordeeld. Buitenmuurverf zorgt voor een hoogwaardige afwerking en is een uitstekende bescherming van wat oudere bakstenen. Alle kleuren zijn mogelijk.

  Vloercoating

Op zoek naar een waterdichte, onderhoudsvriendelijke en naadloze vloer? Kies dan voor vloercoating van Coppens Schilderwerken. Vloercoating is een slijtvaste toplaag op basis van epoxy of polyurethaan op een bestaande vloer. Een ideale toepassing voor uw kantoor, showroom, winkel, garage of vochtige ruimtes zoals de badkamer. Voor (grotere) bedrijfsruimtes is het de perfecte oplossing voor het naadloos verbinden van verschillende ruimtes. De gladde, waterdichte afwerking zorgt ook voor een hygiënische werkomgeving. Allerlei kleuren zijn mogelijk. Wij leveren geen gietvloeren aan particulieren.

 

Houtrotsanering en deelvervangingen

Houtrot is nog steeds één van de meest voorkomende schades aan gebouwen. Als gevolg van achterstallig of onvoldoende onderhoud. Coppens Schilderwerken heeft specialisten in huis die houtrotherstelwerkzaamheden en deelvervangingen uit kunnen voeren. Een kozijn met houtrot hoeft meestal niet in zijn geheel vervangen te worden. Alleen de slechte delen dienen vervangen te worden. Deelvervanging of houtrotreparatie is daarom vaak een efficiënte oplossing. Indien nodig wordt er van tevoren een houtrotinventarisatie uitgevoerd.

 

Capaciteit grote projecten: vaste teams

Onze projecten variëren van onderhoud van het schilderwerk van particuliere woningen tot en met complete renovaties van bedrijfspanden en woonwijken. Coppens Schilderwerken heeft voldoende capaciteit om vaste teams aan uw project te laten werken, zoals ‘team onderhoud particulieren’ en ‘team nieuwbouw’. In deze teams bundelen we krachten en interesses van onze mensen, zodat een zo optimaal mogelijk eindresultaat wordt behaald.

 

Uitvoering schilderwerk

Bij Coppens Schilderwerken kunt u uw schilderproject op verschillende manieren uit laten voeren: schilderwerk volgens de methodiek Resultaatgericht Samenwerken (RGS), prestatiegericht schilderwerk (PGS) of via een traditionele aanbesteding / offerte. Welke uitvoeringsmethode u ook kiest, bij Coppens Schilderwerken bent u altijd verzekerd van hoogwaardig schilderwerk, uitgevoerd door vakmensen.

 

  Ik wil graag meer weten over RGS- en/of PGS- schilderwerk?

Joost Coppens

Directie

Projectleiding RGS-schilderwerken

Totaalonderhoud 

 

06 - 20 23 83 24

joost@coppensschilderwerken.nl

 

  Ik ben een opdrachtgever en wil graag een offerte voor het schilderwerk aan mijn pand(en).

Joost Coppens

Directie

Projectleiding RGS-schilderwerken

Totaalonderhoud 

 

06 - 20 23 83 24

joost@coppensschilderwerken.nl

 

Sander Coppens

Directie

Projectleiding schilderwerken

Service en nazorg
Particulieren

 

06 - 22 09 65 32

sander@coppensschilderwerken.nl

 

  Ik ben een particulier en wil mijn woning laten schilderen?

Sander Coppens

Directie

Projectleiding schilderwerken

Service en nazorg
Particulieren

 

06 - 22 09 65 32

sander@coppensschilderwerken.nl