Wand- en gevelafwerking

Een mooi afgewerkte wand kan de sfeer bepalen in uw woon- of werkruimte. Er zijn veel mogelijkheden om zo’n mooie wand te maken en Coppens Schilderwerken kan u daarbij prima helpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, glasvezelbehang of (sier)stucwerk.

 

Behangen is helemaal terug van weggeweest. Grote (foto)print, patroonbehang of eenvoudig effen: de behangers van Coppens leveren altijd een naadloos resultaat.

 

Glasvezelbehang is hygiënisch en heeft een verstevigend effect op wanden. Het is onderhoudsarm, vochtwerend, stootvast en ook nog eens in allerlei structuren en motieven verkrijgbaar. Ook de kleur is geen probleem, want dit behang is overschilderbaar. Deze eigenschappen maken glasvezelbehang populair bij zorginstellingen en andere gebouwen waar de wanden een stootje moeten kunnen hebben.

 

Voor sierpleisters en stucwerk schakelen wij externe experts in die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wilt u voor uw project liever met één partij te maken hebben, dan kunt u deze werkzaamheden gerust laten doen onder de ‘paraplu’ van Coppens Schilderwerken. Wij nemen u de zorg van planning en organisatie graag uit handen.

 

Buitengevels: schoon en beschermd

Uw pand moet er van binnen netjes uit zien, maar vergeet u de buitenkant niet! Coppens Schilderwerken kan uw gevel professioneel ontdoen van vuil, roet, mos, algen en graffiti, zonder het voegwerk aan te tasten. Na de gevelreiniging kunnen we vervuiling, aanslag en graffiti voorkomen door de gevel te voorzien van een geschikte bescherming.

 

Is uw gevel al wat ouder of wilt u uw gevel een nieuwe, frisse uitstraling geven zonder een hele nieuwe muur te moeten bouwen? Dan is buitenmuurverf misschien een oplossing voor u. Een gevel voorzien van een buitenmuurverf zorgt voor een mooie afwerking en kan in elke kleur geleverd worden. Daarnaast is het een uitstekende bescherming voor bijvoorbeeld oudere baksteen die door de tand des tijds poreus is geworden. Omdat er zoveel soorten buitenmuurverven verkrijgbaar zijn en omdat elke muur weer anders is, schakelen we voor deze klus een technisch adviseur in. Deze beoordeelt de muur en geeft advies uit over het type buitenmuurverf dat gebruikt moet worden. Daarnaast kan hij meteen een idee geven hoe het eruit komt te zien. Met dit advies bent u ervan verzekerd dat de latex ook op de langere termijn mooi blijft.

 

Met een goed gereinigde en beschermde gevel komt u met uw woonhuis of bedrijfsruimte goed voor de dag. Ook voor gevelreiniging en -bescherming kunt u terecht bij Coppens Schilderwerken.