Service en nazorg

Home    //    Service en nazorg

Coppens Schilderwerken ontzorgt haar opdrachtgevers op het gebied van totaalonderhoud. Ontzorgen stopt niet bij de oplevering, maar gaat verder. Service en nazorg zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

 

Eigen afdeling service en nazorg

Voor het vakkundig en vlot uitvoeren van kleine servicewerkzaamheden (bonnenwerk), mutatieonderhoud en nazorg, hebben wij een eigen service- en nazorgafdeling. Wij horen regelmatig van opdrachtgevers terug dat ze erg tevreden zijn over onze professionele aanpak van service en nazorg.

 

Service (bonnenwerk)

Als vastgoedbeheerder wilt u graag goede service verlenen aan de eindgebruikers (huurders, bewoners of cliënten) van uw pand of (woon)zorgcomplex. Gebreken of onvolkomenheden, zoals afbladderend schilderwerk, piepende deuren, een kapotte ruit, etc., kunnen voor ergernis zorgen. Wij zorgen voor een snelle opvolging van uw servicemelding. Dat doen we in nauw overleg met de betreffende bewoner(s). Mocht het nodig zijn, dan treffen we noodvoorzieningen.

 

Mutatieonderhoud

Ook voor mutatieonderhoud kunt u bij Coppens Schilderwerken terecht. Na vertrek van een huurder inspecteren wij de woning en plegen wij het onderhoud dat nodig is. We zorgen ervoor dat na elke mutatie de woning in een goede staat wordt opgeleverd.

 

Nazorg en garantie

Wij vinden het belangrijk dat u als opdrachtgever of uw eindgebruiker optimaal kan genieten na oplevering van het nieuwbouwpand of na afronding van de onderhoudswerkzaamheden. Gebreken of onvolkomenheden zijn dan vervelend. Wij hechten veel waarde aan de relatie met onze opdrachtgevers en bieden uitgebreide nazorg. Als er klachten zijn, nemen wij deze uiterst serieus. We stellen alles in het werk om deze snel en vakkundig op te lossen.

 

Garantieperiode en -termijnen

Na oplevering volgt er een garantieperiode. De duur van deze periode verschilt per type werkzaamheden en project. Er zijn diverse garantietermijnen van toepassing. Een overzicht van de verstrekte garanties, krijgt u bij oplevering.

 

Ik wil een service-, nazorg- of garantiemelding doen of hierover meer informatie?

Sander Coppens

Directie

Projectleiding schilderwerken

Service en nazorg
Particulieren

 

06 - 22 09 65 32

sander@coppensschilderwerken.nl