Verbouwing Stationsgebouw Roosendaal

Home    //    Over ons    //    Nieuws    //    Verbouwing Stationsgebouw Roosendaal

Onlangs legden wij van Coppens Schilderwerken B.V. de laatste hand aan het schilderwerk van het stationsgebouw te Roosendaal. Dit stationsgebouw dat in 1905 ontworpen werd door  G.W. Van Heukelom en D.E.C. Knuttel kenmerkt zich in het bijzonder door de Berlagiaanse bouwstijl die toegepast is. De geschakelde bouwmassa’s vormen samen een langgerekt geheel dat zich parallel aan de spoorlijnen vormt. Het gehele stationsgebouw is tegenwoordig een rijksmonument.

Van Bouwbedrijf Oome te Raamsdonk krijgen wij de opdracht om tijdens en na de verbouwingswerkzaamheden het gehele schilderwerk uit te voeren.

 

Lees hier het hele verhaal van Martijn Dekkers 

 

Klik hier voor alle foto's