Super trots zijn wij! Coppens Schilderwerken B.V. is VGO-gecertificeerd.

Home    //    Over ons    //    Nieuws

Super trots zijn wij!
Coppens Schilderwerken B.V. is VGO-gecertificeerd.
 

Met het behalen van het VGO-keurmerk tonen we aan dat we alle onderdelen van Resultaatgericht samenwerken (RGS) beheersen. Dit keurmerk voor vastgoedonderhoud (VGO) helpt vastgoedeigenaren een goede partner te selecteren voor het onderhoud en beheer van hun vastgoed. Voor ons als organisatie is het behalen van het keurmerk een bevestiging van de verdere professionalisering van onze bedrijfsvoering. Coppens Schilderwerken is gecertificeerd voor 2 disciplines van het VGO-keur: “gevel” en “interieur”.

 

We danken Mark Klijs van BlueVastgoedzorg en Dick Keus voor hun professionele begeleiding en de prettige samenwerking en uiteraard onze collega’s voor hun inzet.

 

Over VGO-keur


Het VGO-keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren zowel voor (planmatig) vastgoedonderhoud als voor investeringsopgaven zoals renovaties en verduurzamingsprojecten aan gebouwen en woningen. Het keurmerk is multidisciplinair en sluit aan op de behoefte van opdrachtgevers om het gehele onderhoud geïntegreerd aan te besteden.
Het VGO-keur is gebaseerd op de ‘Leidraad Resultaatgericht Samenwerken’.

 

Meer over VGO-keur lees je op de website: www.vgokeur.nl